top of page
Search

Compassionate Inquiry (şefkatle soruşturma) - “Etkinlik için mesaj atın”

Updated: Dec 23, 2021

Compassionate Inquiry (şefkatle soruşturma) Dr.Gabor Mate tarafından geliştirilmiş olan ve görüntümüz altında yatanı açığa çıkarmaya yönelik bir terapötik yaklaşımdır. CI ile danışan hayatını yönlendiren bilinç dışı dinamiklerin farkına varır ve nasıl özgürleşeceğini anlamaya başlar… Bir senelik eğitimi bitirdim ve mentorship programını tamamladım.. Şu anda stajyerlik programına devam etmekteyim.

CI seansları ; bedende o anda olan duyumsamalara ve hislere yer açmaya davet ederek, her bir parçanın görülmeye, ilgiye ve sevgiye ihtiyacı olduğu bilinciyle kişinin sürecini onurlandırarak yaptığım bir şifa çalışmasıdır.

Nefes tekniklerinin yanı sıra, somatik İFS yaklaşımını (her bir parçanın kendini ifade etmesine alan açan çok şefkatli bir yaklaşım); Öz düzenleme tekniklerini, Polyvagal Teoriyi ( sinir sistemimizi nazikçe şekillendirebileceğimiz bilinciyle kendimizi güvende hissetmek için olan kaynaklarımızı keşfetme ve güçlendirme becerisi) kullanıyorum.

İlgilenenlere geri dönüş yapacağım.

Sevgiler


84 views0 comments

Recent Posts

See All

testimonials

I am truly grateful to work with Etel. She quides the sessions with so much kindness, humbleness, patience, gentleness and deep presence. Etel creates a safe and objective space from where to witness

www.ramanam.com

Let me tell you about Etel... Sometimes life just sends you Angels. Etel is one of them. I am very grateful to Etel as she has offered therapy to my mum and has refused to take even any money for it.

bepeople.co/experience

Etel Avayu ile Şefkatle Araştırma Seansı Şefkatle Araştırma (Compassionate Inquiry) nedir? Her birimizin içinde ihtiyaçları giderilmemiş bir çocuk olduğu inancıyla yola çıkan Şefkatle Araştırma, çocuk

Post: Blog2_Post
bottom of page